Terras krijgt vorm

Het nieuwe terras bij Ligne wordt prachtig! We moeten wel nog de natuurstenen tegels op maat zagen. Deze werkzaamheden zijn nog voor de bouwvakantie afgerond.  

Aanleg 'zessprong'

Dinsdag 30 mei beginnen we met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de zgn. 'zessprong'. Dit is het nieuw aan te leggen knooppunt van o.a. het Jutta van Ravensbergpad, de Thur Laudystraat en de Deken Tijssenstraat. We beginnen met het opbreken van de verhardingen rondom de duikerbrug. De binnenstad blijft bereikbaar.

Ligne in beeld

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat de gebouwen van Ligne in gebruik zijn genomen. Tijd om even terug te blikken. In het naslagwerk ‘Ligne – Schakel tussen historie en toekomst’ neemt Geert Coenen, supervisor Zitterd ReviSited, u mee in de tijdlijn van Ligne.

Nieuw leven in de oude stad

De nieuwe ontmoetingsplek in het historische centrum van Sittard is een feit. Ligne is klaar voor gebruik. Wandel binnen in de prachtige nieuwe stadsbibliotheek. Pak een filmpje. Kom cultuur snuiven bij het museum. Schrijf je in voor een (avond)opleiding. Of pik een terrasje op het plein aan de schootsvelden. Het kan allemaal in de nieuwe, bruisende ontmoetingsplek van Sittard. 'k Zie je in Ligne!


Subsidiënten

Regio Westelijke Mijnstreek
Waterschap Roer en Overmaas
Provincie Limburg

Ontmoeten

Mensen die vertellen over deze bijzondere nieuwe ontmoetingsplek.

Aanmelden nieuwsbrief