Verbinding binnenstad klaar

Het is zo ver: de directe verbinding van Ligne met de binnenstad is klaar. Afgelopen vrijdag zijn de hekwerken verwijderd van de brug bij het Ligne plein. Je kunt nu via de brug en de achterliggende zessprong zó naar de binnenstad lopen. En vanaf het plein geniet je van het prachtige zicht op de Dominicanenwal en de historische binnenstad.

Nazorg in schootsvelden
Voor aannemingsbedrijf Den Ouden zit het werk er nu op. Hun mensen hebben de openbare ruimte rond Ligne in een strakke planning en uitstekende kwaliteit opgeleverd. Natuurlijk vinden er de komende maanden nog diverse nazorg-werkzaamheden plaats.

Zo blijven in de schootsvelden de nieuwe, versterkte grasvelden voorlopig nog omheind. Zodat het pas ingezaaide gras goed kan groeien. En de terreininrichting van de zessprong wordt na het Oktoberfeest verder afgerond.
Meer foto's.

Watertap
Water in de gracht, water in de beek en straks ook water op het plein van Ligne. Hier wordt binnenkort een WML-watertappunt in gebruik genomen. Dan kun je met één druk op de knop gratis kraanwater tappen. Lekker verkwikkend tijdens warme zomerdagen. Wij wensen u allemaal een heerlijke zomer toe en veel plezier met dit prachtige, nieuwe stukje binnenstad!
Aanmelden nieuwsbrief