Landhoofden, waterspuwers en meer...

       

Brug Ligne
We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het aanbrengen van de landhoofden voor de nieuwe brug bij Ligne. Hiervoor hebben wij een zgn. 'Paschalkist' gebruikt. De komende weken storten we nog wat beton op de landhoofden. Als dit is uitgehard, leggen we eind maart de brug aan.

Kadewand
De kadewandpanelen zijn bijna allemaal aangebracht. We werken nu de wand af en plaatsen de waterspuwers. Daardoor zal het regenwater van de gebouwen de beek instromen. Als de kadewanden helemaal klaar zijn, gaan we de vloer van de kokerduiker slopen. Daarna brengen we met een laag klei en stenen het toekomstige beekprofiel aan.

Plein Ligne
Aan het plein Ligne zijn we gestart met de ondergrondse infrastructuur. Inmiddels is de technische ruimte voor de verlichting geplaatst. Binnenkort volgen de riolering en de funderingen van de boombanken.      

Jutta van Ravensbergpad
De stenen van het Jutta van Ravensbergpad zijn met een speciale voegmortel ingewassen. Deze heeft nu zijn uithardingstijd nodig. Naast en tussen de natuurstenen rijstroken leggen we grastegels. Deze werkzaamheden zullen voor de St Joep markt gereed zijn.

Meer foto's.
Aanmelden nieuwsbrief