Verkeers situatie vanaf 18 augustus

De werkzaamheden voor Ligne verlopen voorspoedig. De garage en fietsenkelder zijn bijna klaar. In augustus starten we met de bovengrondse werkzaamheden. Vanaf maandag 18 augustus zijn hierdoor rond Ligne diverse verkeersmaatregelen van kracht.

Asfaltreparatie

Op het kruispunt Rijksweg Noord - Walramstraat wordt het asfalt gerepareerd. De reparatiewerkzaamheden beginnen op vrijdag 13 juni na de ochtendspits en duren ongeveer een halve dag. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden.

Aanleg fietspad

Het tijdelijke voetpad langs de grachten naar de Haspelsestraat wordt regelmatig gebruikt door doorgaand fietsverkeer. Op verzoek van de ondernemers rond Ligne wordt er naast het tijdelijke voetpad nu een aparte fietsstrook aangelegd. De werkzaamheden hiervoor starten op woensdag 11 juni en duren 3 werkdagen.

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 23

De aannemer is momenteel druk bezig met de realisatie van de begane grond vloer. De contouren van het latere plein en de straatjes hier naar toe worden langzaam zichtbaar. Ook wordt er gewerkt aan het storten van de laatste kolommen in de garage en aan de laatste wanden. Nog voor de vakantie zal worden gestart met het aanbrengen van de eerste wanden op de begane grond vloer.

Voor de laatste foto's klik hier

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 20

Het laatste gedeelte van de garagevloer is gestort en de aannemer is bezig met de uitvoering van de betonnen wanden en kolommen van de garage. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan de kespen en voorzieningen onder het gedeelte van het gebouw waar alleen kruipruimte komt. Het aanbrengen van de breedplaatvloeren en overige vloeren t.b.v. de begane grond is in volle gang.

Voor de laatste foto's klik hier