Inrichting Zuyd Hogeschool

Terwijl nog flink wordt gebouwd, zijn projectleider Hermien Wielders en locatiemanager Ingrid Kurvers van Zuyd Hogeschool al aan de slag met de inrichting van het nieuwe schoolgebouw in Ligne. Hermien: “Er is nog veel te doen voordat de 3800 studenten en 400 medewerkers in 2016 kunnen verhuizen. Zo hebben we net twee lokalen ingericht op onze huidige locaties zodat het nieuwe meubilair kan worden uitgeprobeerd door studenten en docenten.”

Duurzaamheid voorop in plan Ligne

Urinoirs zonder water, zuinige liften, LED-verlichting, zonnepanelen en natuurlijk aansluiting op Het Groene Net. Een greep uit het pakket van maatregelen dat van Ligne een energiezuinig en vooral duurzaam project moet maken. “We halen alles uit de kast.”

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 45

De werkzaamheden aan de 1e verdiepingsvloer vorderen gestaag evenals de wanden en kolommen op deze verdieping. Verder is de aannemer gestart met de bekisting van de balken en vloerdelen van de 2e verdiepingsvloer.

Voor de laatste foto's klik hier

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 43

De wanden en kolommen op de begane grond zijn inmiddels gerealiseerd. De 1e verdiepingsvloer is voor de helft gereed en de aannemer is volop bezig met de wanden en kolommen op de 1e verdieping.

Voor de laatste foto's klik hier

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 41

De meeste binnenwanden en kolommen van de begane grondvloer zijn inmiddels gerealiseerd. De uitvoering van de 1e verdiepingsvloer is in volle gang evenals de binnenwanden en kolommen op deze vloer.

Voor de laatste foto's klik hier