4-12 december: extra werkzaamheden Rijksweg Noord!

In verband met aanvullende werkzaamheden voor Het Groene Net wordt het wegdek van de Rijksweg Noord ter hoogte van Ligne gedeeltelijk opengebroken. Hierdoor wordt de nog beschikbare rijstrook tijdelijk smaller.

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 47

De werkzaamheden aan de 1e verdiepingsvloer zijn vrijwel afgerond. De kolommen  en binnenwanden op deze vloer worden momenteel aangebracht en daarnaast is de aannemer volop bezig met de realisatie van de 2e verdiepingsvloer.

Voor de laatste foto's klik hier

Waarvoor zijn die bollen?

Via het contactformulier op de website ontvingen wij van Dhr. Schaeken de vraag waar de donker- en lichtgroene bollen voor dienen die te zien waren op een van de foto's van de bouwwerkzaamheden? Aangezien wellicht meerdere mensen zich dit afvragen, delen wij graag het antwoord:

Inrichting culturele instellingen

De gebouwen van Ligne zijn pas over een kleine 2 jaar klaar. Toch zijn de culturele instellingen en Zuyd Hogeschool achter de schermen al druk bezig met de inrichting ervan.  Hierbij streven ze zoveel mogelijk naar synergie.

Ontkluizing Keutelbeek Ligne

Maar liefst twee soorten vleermuizen verblijven in de overkluizing van de Keutelbeek bij Ligne. Voordat de beek wordt ontkluisd, moeten er andere verblijfsplekken komen voor deze dieren.