Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2015 week 5

De tweede verdiepingsvloer is vrijwel geheel gereed. De aannemer is momenteel bezig met de realisatie van de kolommen en wanden op deze vloer. Op korte termijn wordt er gestart met de 3e verdiepingsvloer. De contouren van de filmzalen in het Noordblok zijn nu goed zichtbaar.

Voor de laatste foto's klik hier

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2014 week 50

Laatste bouwinfo van het jaar 2014. De aannemer is volop bezig met de realisatie en de kolommen wanden op de 1e verdiepingsvloer. Ook de werkzaamheden aan de 2e verdiepingsvloer  vorderen gestaag. De staalconstructie ten behoeve van de filmzalen in het Noordblok is kort geleden aangebracht. De contouren van alle gebouwen worden hoe langer hoe beter zichtbaar.

Voor de laatste foto's klik hier

Bezoek prefab-fabriek Decomo Moeskroen

Op donderdag 4 december heeft een afvaardiging van de bij Ligne betrokken partijen de fabriek bezocht waar de prefab elementen voor Ligne worden gemaakt. Deze fabriek van de firma Decomo is gelegen in het Belgische Moeskroen (vlak bij het Franse Lille). Door gebruik te maken van geprefabriceerde elementen, hoeven deze op locatie alleen nog maar gemonteerd te worden. Dit maakt dat de bouwwerkzaamheden sneller kunnen verlopen en ook minder weersafhankelijk zijn.

Bekijk hier de foto's.

Extra werkzaamheden Rijksweg Noord klaar

De werkzaamheden voor Het Groene Net onder het wegdek van de Rijksweg Noord ter hoogte van Ligne zijn klaar. De wegafscheiding is teruggeplaatst naar de oorspronkelijke plek en verkeer in zuidelijke richting beschikt weer over de volle breedte van de rijbaan. Hartelijk dank voor uw begrip!

Kinderen op bezoek bij Ligne

Vrijdag 21 november kreeg Ligne bezoek van de kinderen van groep 7b van basisschool Loedoes. Op school hadden ze het al een tijdje gehad over bouwprojecten. Hoog tijd om er eentje van dichtbij te bekijken!