Maak een foto van uw hoogtepunt

Zaterdag 13 juni vieren we het bereiken van het hoogste punt van Ligne.
Speciaal voor deze dag zal van 10.00-16.00u de bouwplaats van Ligne worden opgesteld voor het publiek en is het mogelijk om Ligne vanuit de lucht te bekijken.

Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2015 week 21

De uitvoering van de gevels voor zowel het Zuidblok als het Noordblok is in volle gang. Voor de vakantie zullen de eerste aluminium kozijnen worden geplaatst. Daarnaast is de aannemer gestart met het aanbrengen van de eerste laag van de dakbedekking om het gebouw zoveel als mogelijk waterdicht te maken.

Voor de laatste foto's klik hier

Studenten Zuyd begeleiden cliënten Daelzicht

In Ligne komen appartementen van Daelzicht voor mensen met een verstandelijke beperking. Mensen wonen daar zo zelfstandig mogelijk en nemen volop deel aan de maatschappij. De centrale ligging van Ligne is natuurlijk ideaal, maar ook dat er in Ligne veel mogelijkheden zijn voor samenwerking en integratie. Daelzicht werkt bijvoorbeeld al jaren samen met Zuyd Hogeschool.

Viering hoogste punt Ligne tijdens Dag van de Bouw op 13 juni
Laatste nieuws bouwwerkzaamheden

2015 week 17

De prefabbuitengevels van het Zuidblok vorderen gestaag. De staalconstructie voor de woningen van Daelzicht op de vierde verdieping wordt momenteel geplaatst. De ruwbouw van zowel het Noordblok en Zuidblok nadert zijn voltooiing.

Voor de laatste foto's klik hier