Verbinding binnenstad klaar

Het is zo ver: de directe verbinding van Ligne met de binnenstad is klaar. Afgelopen vrijdag zijn de hekwerken verwijderd van de brug bij het Ligne plein. Je kunt nu via de brug en de achterliggende zessprong zó naar de binnenstad lopen. En vanaf het plein geniet je van het prachtige zicht op de Dominicanenwal en de historische binnenstad.

Terras krijgt vorm

Het nieuwe terras bij Ligne wordt prachtig! We moeten wel nog de natuurstenen tegels op maat zagen. Deze werkzaamheden zijn nog voor de bouwvakantie afgerond.  

Plaatsen damwanden

Ondanks de hitte van de afgelopen dagen is er goed doorgewerkt rond Ligne. Het gedeelte van de Haspelsestraat aan de kant van de binnenstad is nu helemaal klaar. Ook het grote plein bij Ligne is weer opgeruimd en - tot aan de brug – open voor publiek.

Aanleg 'zessprong'

Dinsdag 30 mei beginnen we met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de zgn. 'zessprong'. Dit is het nieuw aan te leggen knooppunt van o.a. het Jutta van Ravensbergpad, de Thur Laudystraat en de Deken Tijssenstraat. We beginnen met het opbreken van de verhardingen rondom de duikerbrug. De binnenstad blijft bereikbaar.

Groen is 't gras...

We krijgen veel complimenten over de ‘nieuwe’ beek bij Ligne. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. En het wordt steeds mooier. Tijd voor een korte update van de werkzaamheden.