Zuyd studenten voor Ligne

Unieke en dynamische leeromgeving

In Ligne zijn zes opleidingen van Zuyd Hogeschool gevestigd: de Hogere Juridische Opleiding, Commercieel Management, Accountancy, Bedrijfseconomie, People and Business Management en Social Work. Ook de masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change en zes lectoraten zijn in Ligne gehuisvest.

De hogeschool is gevestigd in het Noordblok van Ligne. Hier volgen studenten colleges en lessen en bevinden zich de thuisbasissen voor medewerkers van de faculteiten. Ook liggen hier de collegezaal en spreekkamers waar docenten en studenten met elkaar kunnen overleggen. Overdag maakt de hogeschool gebruik van de twee filmzalen van Filmhuis De Domijnen. In het Zuidblok ligt de bibliotheek van Zuyd en De Domijnen. Hier zijn de werkplekken voor studenten om te studeren of samen met medestudenten aan een opdracht te werken. Er zijn leestafels en stiltewerkplekken, midden tussen alle boeken en tijdschriften die nodig zijn voor de studie.

Voor Zuyd is Ligne een unieke en dynamische leeromgeving met optimale mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis en ervaringen. Het is een plek waar studenten, docenten, lectoren, burgers en bedrijven elkaar nog makkelijker kunnen ontmoeten.

Contact

Bezoekadres   Ligne 1, 6131 MT Sittard
Postadres        Postbus 69, 6130 AB Sittard
Telefoon         +31 (0)46 420 70 70
E-mail bsp.ligne@zuyd.nl
Website           www.zuyd.nl


Openingstijden

Maandag 08.00-22.00 uur
Dinsdag 08.00-22.00 uur
Woensdag 08.00-22.00 uur
Donderdag 08.00-22.00 uur
Vrijdag 08.00-19.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

          Aanmelden nieuwsbrief