Winkelen en horeca in gemeente Sittard-Geleen

Winkelen en horeca

Nieuw bruisend gebied in centrum van Sittard

Ligne is de nieuwe ontmoetingsplek van Sittard. Ligne is gelegen midden in het centrum van de stad direct aan de hoofdwinkelstraat. Naast retail en horeca is er een mix van functies met o.a. een Hogeschool, Bibliotheek, Museum en een Filmhuis. Ligne verwelkomt dagelijks 4000 studenten/medewerkers en jaarlijks 150.000 bezoekers. Kortom, een nieuw bruisend gebied is ontstaan. De eerste ondernemers hebben hun deuren al geopend. Ligne is goed bereikbaar per auto en heeft een eigen parking. Maar ook per OV en fiets is Ligne optimaal bereikbaar.

Focus op nieuwe, grootschalige winkelformules

Uitgangspunt  is dat de winkels en horeca een aanvulling vormen op het huidige aanbod in Sittard. Ligne kan daarbij plek bieden aan winkelformules met een grote oppervlakte, omdat voor deze grootschalige winkels  elders in de binnenstad niet of maar beperkt ruimtelijke mogelijkheden aanwezig zijn. De aandacht gaat vooral uit naar formules die nog niet in Sittard zijn gevestigd en branches die in Sittard ondervertegenwoordigd zijn.

Ruimte om te genieten

Horeca zorgt voor extra levendigheid. Er zijn mogelijkheden voor daghoreca met uitloopmogelijkheden in de avonduren. Daarbij hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk terras met een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Op dit moment zijn er twee horecazaken gevestigd in Ligne: Coffee Mundo en Subway.

Ontdek de mogelijkheden

Flexibiliteit is een kernwaarde. Flexibiliteit in indeling en huurcondities, zo ontstaat een voor u op maat gemaakte situatie waarin u optimaal kunt ondernemen. Heeft ú belangstelling? Laat van u horen!

Wij staan u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden te bespreken.Aanmelden nieuwsbrief