Filmzaal Filmhuis De Domijnen

Filmhuis De Domijnen

Filmhuis De Domijnen wil een groter en gevarieerder filmaanbod in de regio organiseren en kennis delen over film. Het filmhuis richt zich daarbij vooral op kleinschalige kwaliteitsfilms waarvoor in de reguliere bioscopen weinig tot geen ruimte is. 

Ligne voedt ambities

In Ligne zijn de activiteiten van het filmhuis verder uitgebreid. Met twee filmzalen is het aanbod groter en meer divers. Ook zijn er meer mogelijkheden om vaker educatieve activiteiten voor zowel onderwijs als filmliefhebbers te organiseren. De programmering is gericht op een zo breed mogelijk publiek.

Synergie met cultuur en onderwijs

Waar mogelijk zoeken we de synergie met de andere culturele instellingen en het hoger onderwijs op. Deze samenwerking biedt bijzondere kansen. Ligne biedt meer mogelijkheden én meer ruimte, maar Filmhuis De Domijnen houdt zeker ook vast aan de persoonlijke benadering met een gezellige en warme uitstraling. Het filmhuis is een ontmoetingsplek met een gezellige foyer waar zowel de filmbezoekers als andere bezoekers van het complex zich op hun gemak voelen en met plezier naartoe komen.

Contact

Bezoekadres Ligne 3, 6131 MT Sittard
Telefoon 088 - 599 55 33
E-mail film@dedomijnen.nl
Website www.dedomijnen.nl


Programma

Kijk voor het programma op de website van De Domijnen.Aanmelden nieuwsbrief